Certificeringen

Certificeringen – Kwaliteit en Zekerheid bij Procres

Bij Procres hechten we grote waarde aan kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Certificeringen spelen hierbij een cruciale rol. Ze garanderen niet alleen dat wij onze processen en diensten op een verantwoordelijke manier uitvoeren, maar bieden ook zekerheid aan onze opdrachtgevers en medewerkers. Onze certificeringen waarborgen dat we voldoen aan de hoogste normen binnen de branche. Hieronder lichten we een aantal van onze belangrijkste certificeringen uit.

Recruitercode

Procres onderschrijft de Recruitercode, een gedragscode die is ontwikkeld voor professionals in recruitment en bemiddeling. Deze code stelt ethische richtlijnen vast op het gebied van transparantie, integriteit en gelijkheid. Door het volgen van deze code zorgen we voor eerlijke en objectieve selectieprocessen, en respecteren we zowel de rechten van kandidaten als de belangen van opdrachtgevers.

NEN 4400-1 van SNA

Als onderdeel van Het Ambacht, is Procres gecertificeerd volgens de NEN 4400-1 norm, uitgegeven door de Stichting Normering Arbeid (SNA). Deze norm is hét kwaliteitskeurmerk binnen de flexbranche. Het garandeert dat we onze administratie op orde hebben, voldoen aan onze verplichtingen uit arbeid, zoals het betalen van loonheffingen en sociale verzekeringen. Zo verkleinen we de risico’s voor opdrachtgevers op boetes of naheffingen vanuit de Belastingdienst en andere instanties.

NBBU-lidmaatschap

Als lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van arbeidsvoorwaarden en sociale zekerheid. Ons lidmaatschap toont aan dat wij als betrouwbare partner opereren, met respect voor wet- en regelgeving en de belangen van zowel medewerkers als opdrachtgevers. Dit lidmaatschap biedt onze relaties extra zekerheid dat wij werken volgens de geldende cao’s en wettelijke verplichtingen.

Wat dit betekent voor u als opdrachtgever

Door te kiezen voor Procres kies je voor een partner die kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid vooropstelt. Onze certificeringen zorgen ervoor dat jij verzekerd bent van een professionele dienstverlening, waarbij risico’s worden geminimaliseerd en aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan. Zo kun jij je volledig richten op jouw corebusiness, wij regelen de rest!

Ontvang vacatures direct in je mailbox